Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Άφαντος ο «εμμονικός» δράστης – Οι σκοτεινές αναρτήσεις του

08:19 - 12/11/2024

Το θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και ο 30χρονος θα δικαζόταν σε 2 μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Οι γονείς του 30χρονου δράστη τον επισκέφθηκαν στο κελί του

Ο δράστης της γυναικοκτονίας κρατείται ενώ κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από ειδικό ψυχικής υγείας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: «Και αυτή νεκρή και εγώ» έλεγε ο δράστης – Οι δραματικές στιγμές πριν τη σύλληψη του 30χρονου

Τις δραματικές στιγμές πριν από τη σύλληψη του 30χρονουσ που δολοφόνησε άγρια την 43χρονη πρώην σύντροφό του Δώρα στο Αγρίνιο περιέγραψε η αδερφή του δράστη. «Ήμουν συνέχεια στο παράθυρο όλη τη νύχτα. Κάποια στιγμή τον είδα έξω στο πράσινο και λέω της μάνας μου “είναι ο Αντρέας”. Κατεβήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, φωνάζοντας “παραδώσου”. Πήγε η μάνα μου λίγο πιο κάτω, έκανε ότι έπιασε το όπλο μπας και του το πάρει, δεν τα κατάφερε. Δεν ανέβηκε σπίτι». Η αδερφή του γυναικοκτόνου υποστήριξε πως ο 30χρονος ήταν μετανιωμένος και ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του: «Ήρθε να τον δούμε αλλά μας είπε “σε λίγο θα πεθάνω, γιατί προσέβαλλα την οικογένειά μου, χάθηκε ένας άνθρωπος. Δεν το πίστευα ώρες ̵

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Προκρίθηκαν στη φάση των «16» του FIBA Europe Cup, ΠΑΟΚ και Μαρούσι

Vardis Vardinogiannis: ‘On a Ship’s Bridge You Always Look Forward’

H βαθμολογία της Euroleague – Στην τετράδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)

Kυπριακό: «Ο ΓΓ του ΟΗΕ παραμένει δεσμευμένος στη συνέχιση του άτυπου διαλόγου»

Παρί – Ζαλγκίρις 83-77: Ασταμάτητοι οι Γάλλοι…

Πάντμα Λάκσμι: To τολμηρό ντεμπούτο στο ημερολόγιο Pirelli – «Δεν πρέπει να φοβάστε τη γήρανση»