Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Άφαντος ο «εμμονικός» δράστης – Οι σκοτεινές αναρτήσεις του
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Οι γονείς του 30χρονου δράστη τον επισκέφθηκαν στο κελί του
Ο δράστης της γυναικοκτονίας κρατείται ενώ κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από ειδικό ψυχικής υγείας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓυναικοκτονία στο Αγρίνιο: «Και αυτή νεκρή και εγώ» έλεγε ο δράστης – Οι δραματικές στιγμές πριν τη σύλληψη του 30χρονου
Τις δραματικές στιγμές πριν από τη σύλληψη του 30χρονουσ που δολοφόνησε άγρια την 43χρονη πρώην σύντροφό του Δώρα στο Αγρίνιο περιέγραψε η αδερφή του δράστη. «Ήμουν συνέχεια στο παράθυρο όλη τη νύχτα. Κάποια στιγμή τον είδα έξω στο πράσινο και λέω της μάνας μου “είναι ο Αντρέας”. Κατεβήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, φωνάζοντας “παραδώσου”. Πήγε η μάνα μου λίγο πιο κάτω, έκανε ότι έπιασε το όπλο μπας και του το πάρει, δεν τα κατάφερε. Δεν ανέβηκε σπίτι». Η αδερφή του γυναικοκτόνου υποστήριξε πως ο 30χρονος ήταν μετανιωμένος και ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του: «Ήρθε να τον δούμε αλλά μας είπε “σε λίγο θα πεθάνω, γιατί προσέβαλλα την οικογένειά μου, χάθηκε ένας άνθρωπος. Δεν το πίστευα ώρες ̵
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr