Πινέδα: «Ο Αλμέιδα μου είπε ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ, θέλει περισσότερα κι εγώ το ζω στο έπακρο»

04:28 - 12/11/2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε συνέντευξή του σε μεγάλο μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο δήλωσε αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον «Πελάδο» να τον διαβεβαιώνει ότι στο μυαλό του έχει μόνο την Ένωση, θέλοντας να κατακτήσει κι άλλους τίτλους.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πινέδα: Ο Αλμέιδα μου είπε ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ γιατί θέλει περισσότερα

Ο Μεξικανός άσος μίλησε στην πατρίδα του και αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον που παραμένει άγνωστο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πινέδα: Ο Αλμέιδα μού έχει πει ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ, νιώθω πολύ καλά εδώ

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη στο μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «TUDN» όπου είχε την ευκαιρία να μιλησει για τη μέχρι τώρα καριέρα του, αλλα κα την παρουσία του στην ΑΕΚ. Για τη ζωή του στην Αθήνα ως παίκτης της ΑΕΚ: Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μια πόλη που δεν γνώριζα. Τώρα ζω αυτή τη στιγμή και αυτή την κουλτούρα και το ζω στο έπακρο. Για το προπονητικό μέλλον του Ματίας Αλμέιδα και τις φήμες περί Τσίβάς: Μιλούσα μαζί του για τις φήμες για την Τσίβας και τον ρώτησα τι συνέβαινε και αν επρόκειτο να φύγει και μου είπε όχι, συνεχίζω εδώ, είμαι σταθερός με την απόφασή μου. Εγώ που τον γνωρίζω καλά, συνεχίζει να δουλεύει και θέλει περισσότερα. Στην τελική είμαστε μία ομάδα, συνεχίζουμε πρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Υπόκλιση Έντουαρντς σε Ίρβινγκ: «Ο κορυφαίος point guard της ιστορίας» (vid)

Triumph Motorcycles: Ένα νέο πρότυπο κατάστημα στην Αττική

ΑΠΟΕΛ: 11 «σφάλματα» που αποκαλύπτουν την αδυναμία του

Ολυμπιακός: Τι κάνει στο τέλος, όταν είναι στην κορυφή τα Χριστούγεννα!

Άρης: Συζητάει με τον Ελ Τζέι Φιγκερόα και περιμένει την αποδέσμευσή του από τη Λα Κορούνια

Τελικά από που βγήκε το όνομα της Boxing Day και τι ακριβώς συμβολίζει;