Σμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά η ηθοποιός

22:30 - 11/11/2024

«Έχω μάλλον πρόβλημα με μια παρατεταμένη εφηβεία», είπε μεταξύ άλλων η Σμαράγδα ΚαρύδηΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε παιδί – «Δεν είναι πάντως κάτι που μου λείπει»

Η Σμαράγδα Καρύδη τόνισε πως η καθημερινότητα με παιδιά, δεν είναι κάτι που θα της ταίριαζε. «Δεν το επιθύμησα ποτέ διακαώς» λέει σε συνέντευξή της. Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη της Μαρίας Σολωμού στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική ζωή της και τα επαγγελματικά της. «Δεν έχω μείνει ... Περισσότερα To άρθρο Η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε παιδί – «Δεν είναι πάντως κάτι που μου λείπει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σμαράγδα Καρύδη: Ποιος ήταν ο λόγος που δεν έκανε παιδί

Η Σμαράγδα Καρύδη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης αποκαλύπτει τους λόγους που την απομάκρυναν από τη δημιουργία οικογένειας.

Διαβάστε το στο in.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδί

Τη Σμαράγδα Καρύδη υποδέχθηκε στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube η Μαρία Σολωμού. Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μία ζεστή, γυναικεία […] The post Σμαράγδα Καρύδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδί appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Χάπια ιωδίου: Τι είναι, που θα τα βρείτε και πώς προφυλάσσουν από τη ραδιενέργεια

Χανιά: 49χρονος γρονθοκόπησε τη σύζυγό του

Live Streaming: Η κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας για τα playoffs ανόδου στη League A του Nations League

Βασιλιάς Κάρολος: Ποσο κόστισε η στέψη του στους Βρετανούς φορολογούμενους

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι στο κέντρο της Αθήνας - Τι ζητούν

Παγκόσμια ισορροπία τρόμου: Η προειδοποίηση της Μόσχας στη Δύση και οι προετοιμασίες στο ΝΑΤΟ