Athens Fashion Week: Η μπλούζα με τη γιγάντια κατσαρίδα – Το απόλυτο ανατριχιαστικό fashion statement

16:55 - 11/11/2024

Μία… θαρραλέα καλεσμένη προκάλεσε ανατριχίλα – κυριολεκτικά και μη- στο red carpet του Athens Fashion Week. Και θαρραλέα γιατί τόλμησε και έβαλε στο πέτο της μπλούζας της μια τεράστια… κόκκινη κατσαρίδα ως fashion statement, κατά την άφιξή της στις εκδηλώσεις του Athens Fashion Week. Η viral μπλούζα, ήταν αναμφίβολα μία από τις εκκεντρικές εμφανίσεις που ... Περισσότερα To άρθρο Athens Fashion Week: Η μπλούζα με τη γιγάντια κατσαρίδα – Το απόλυτο ανατριχιαστικό fashion statement δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»

Με «σημαία» τη Ζιζέλ Πελικό, οι φωνές χιλιάδων διαδηλωτών για τη βία σε βάρος των γυναικών ακούστηκε στα πέρατα της Γαλλίας