Στράτος Τζώρτζογλου: «Αρνήθηκα τον ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους»
16:28 - 11/11/2024
Για την καριέρα του, την επιτυχημένη σειρά «Απαράδεκτοι» και τον ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου, τον οποίο αρνήθηκε αλλά και για την τελευταία φορά που είδα τον Κάρολο Κουν, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» σήμερα Δευτέρα (11.11.2024) και αποκάλυψε τον λόγο που είπε «όχι» στον ρόλο του Σπύρου ... Περισσότερα
To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: «Αρνήθηκα τον ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε το ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους και εξηγεί γιατί
Για τον λόγο που αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο του Σπύρου στους Απαράδεκτους, τον Κάρολο Κουν, αλλά και τη μάχη του με την κατάθλιψη, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου. «Ο δάσκαλός μου ήταν ο Κάρολος Κουν, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, με φώναξε στο νοσοκομείο και μου είπε ότι είμαι περίεργα ειλικρινής και αυθόρμητος. Και έτσι όπως μου τα έλεγε αυτά λιποθυμάει. Φωνάζω τους γιατρούς, έρχονται μέσα, τον συνέφεραν και μετά συνέχισε να μου μιλάει. Την τελευταία φορά που τον είδα άρχισε να μου λέει πως θα λέω τη λέξη “μάνα” ως Μιχάλης στον “Ήχο του όπλου”», είπε αρχικά ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Όταν πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός, η οικογένειά μου με στήριξε με ένα ιδ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτράτος Τζώρτζογλου: Γι’ αυτό αρνήθηκε το ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το λόγο που […]
The post Στράτος Τζώρτζογλου: Γι’ αυτό αρνήθηκε το ρόλο του Σπύρου Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr