Μάκης Πουνέντης για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κι εγώ όταν παρουσίαζα μαγειρική, πήγαινε στην πέμπτη Δημοτικού»

12:35 - 11/11/2024

Τον Μάκη Πουνέντη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star και η δημοσιογράφος, Σοφία Ραυτοπούλου. Ο γνωστός To άρθρο Μάκης Πουνέντης για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κι εγώ όταν παρουσίαζα μαγειρική, πήγαινε στην πέμπτη Δημοτικού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάκης Πουνέντης: «Και εγώ όταν παρουσίαζα μαγειρική εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγαινε στην 5η Δημοτικού»

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star συνάντησε τον Μάκη Πουνέντη, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, παραγωγόςμίλησε για τη διαφωνία του Γιώργου Θεοφάνους με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ραδιοφωνικός δήλωσε αρχικά: «Εγώ ξέρω ότι η Νατάσα είναι μια άψογη επαγγελματίας. Θα πω όμως, ότι μόνο και μόνο που είναι πρώτο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Η έκπληξη στον Μπρούνο Τσερέλα στην Ιταλία – Φωτογραφίες

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κατερίνα Καινούργιου – Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν έχουν κόντρα»

Ελισάβετ Μουτάφη: Η τούρτα που της ετοίμασαν ο Μάνος Νιφλής και ο γιος τους, Δημήτρης για τα γενέθλιά της

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή και η ατάκα για την έξοδό τους

Αποκλειστικό! Σπύρος Δημητρίου: Ποια είναι η μελαχρινή γυναίκα στο πλευρό του σε βραδινή έξοδο

Καφέ κραγιόν: Είναι η τάση που έρχεται από τα 90’s και το προϊόν που θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ τον φετινό χειμώνα