Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του: «Πιστεύω ότι σύντομα θα είναι καλά»

11:57 - 11/11/2024

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Είναι πολύ καλύτερα αυτήν τη στιγμή, είναι εκτός κινδύνου. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του, όμως το σημαντικότερο από όλα που είναι η πνευμονία που έπαθε μέσα στο νοσοκομείο, η οποία έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι σε μηχανική υποστήριξη. Ήταν πολύ σκληρό όλο αυτό, αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατός» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Φαίη Σκορδά. «Ο μόνος μου στόχος και όλης της οικογένειάς μου ήταν να δούμε τι θα γίνει με τον πατέρα μας και να ξεπεράσει τον κίνδυνο, γιατί είχε ένα πολύ σκληρό ατύχημα, είναι πολυτραυματίας», συμπλήρωσε. «Όταν το έμαθα τα έχασα. Θυμάμαι ότι ήμουν Α

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το τροχαίο του πατέρα του: «Ήταν πολύ σκληρό αλλά ευτυχώς είναι δυνατός»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Buongiorno και στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το […] The post Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το τροχαίο του πατέρα του: «Ήταν πολύ σκληρό αλλά ευτυχώς είναι δυνατός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Σκάλα Λακωνίας

Δώδεκα νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/11/2024