Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της και δεν το αναγνώρισε»
11:08 - 11/11/2024
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός,
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της και δεν το αναγνώρισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: Η Ναταλία Γερμανού μου χρωστάει πράγματα και ξαφνικά δεν μου μιλάει
Όταν μπήκα στην οικογένεια ήταν χωρισμένοι, δεν έβλεπε τον πατέρα της, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: "Ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της και δεν το αναγνώρισε"
Η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε κάποια παράπονα που έχει από τη Ναταλία Γερμανού, κάνοντας παράλληλα και κάποιες αποκαλύψεις μπροστά στην κάμερα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή ηθοποιός - Η Ναταλία δεν μου μιλάει
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μου χρωστάει και το έχει πει και μόνη της»
«Η Ναταλία Γερμανού δεν με βγάζει στην εκπομπή της, ίσως δεν έχω τηλεθέαση», είπε η Μαρία Ιωαννίδου, μεταξύ άλλων. Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός. Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε κάποια παράπονα που έχει από τη Ναταλία Γερμανού, κάνοντας παράλληλα και κάποιες αποκαλύψεις. «Δεν με βγάζει στην εκπομπή ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μου χρωστάει και το έχει πει και μόνη της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Ιωαννίδου: «Κατακεραύνωσε» τη Ναταλία Γερμανού - «Ήμουν η αφορμή να τρώει με τον πατέρα της»
«Μου χρωστάει πολλά», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδου αναφερόμενη στη Ναταλία ΓερμανούΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Ιωαννίδου για Γερμανού: «Μου χρωστάει πράγματα, ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός απάντησε για τη Ναταλία Γερμανού και […]
The post Μαρία Ιωαννίδου για Γερμανού: «Μου χρωστάει πράγματα, ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr