Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της και δεν το αναγνώρισε»

11:08 - 11/11/2024

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της και δεν το αναγνώρισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Η Ναταλία Γερμανού μου χρωστάει πράγματα και ξαφνικά δεν μου μιλάει

Όταν μπήκα στην οικογένεια ήταν χωρισμένοι, δεν έβλεπε τον πατέρα της, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: "Ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της και δεν το αναγνώρισε"

Η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε κάποια παράπονα που έχει από τη Ναταλία Γερμανού, κάνοντας παράλληλα και κάποιες αποκαλύψεις μπροστά στην κάμερα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή ηθοποιός - Η Ναταλία δεν μου μιλάει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μου χρωστάει και το έχει πει και μόνη της»

«Η Ναταλία Γερμανού δεν με βγάζει στην εκπομπή της, ίσως δεν έχω τηλεθέαση», είπε η Μαρία Ιωαννίδου, μεταξύ άλλων. Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός. Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε κάποια παράπονα που έχει από τη Ναταλία Γερμανού, κάνοντας παράλληλα και κάποιες αποκαλύψεις. «Δεν με βγάζει στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μου χρωστάει και το έχει πει και μόνη της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Ιωαννίδου: «Κατακεραύνωσε» τη Ναταλία Γερμανού - «Ήμουν η αφορμή να τρώει με τον πατέρα της»

«Μου χρωστάει πολλά», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδου αναφερόμενη στη Ναταλία ΓερμανούΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Ιωαννίδου για Γερμανού: «Μου χρωστάει πράγματα, ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός απάντησε για τη Ναταλία Γερμανού και […] The post Μαρία Ιωαννίδου για Γερμανού: «Μου χρωστάει πράγματα, ήμουν η αφορμή να τρώει κάθε Δευτέρα με τον πατέρα της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»