Πέτρος Φιλιππίδης: Είμαι αθώος, δεν έχω κάποια πικρία – Μάχομαι για να αποδείξω την αθωότητά μου

11:03 - 11/11/2024

Αθώος δήλωσε, για ακόμη μια φορά, ο Πέτρος Φιλιππίδης την ώρα που έβγαινε από το Εφετείο. «Καλά είμαι, είμαι εδώ. Μάχομαι για να αποδείξω την αθωότητα μου και αυτό θα κάνω. Είμαι αθώος. Η υγεία μου είναι μια χαρά. Δεν έχω κάποια πικρία. Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται, μόνο με το δικαστήριο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος ηθοποιός. Νωρίτερα, η απουσία, για λόγους υγείας, μιας από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει για απόπειρα βιασμού τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσε τη διακοπή της δίκης του στο Εφετείο. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου της ηθοποιού και αφού προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων, που στην πλειονότητα τους είναι γυναίκες, διέκοψε για τις 5 Δεκ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Εκτόξευση σε 1.5 χρόνο – Έρχεται η Λίβερπουλ με 25 εκατομμύρια για Έλληνα άσο!

Φωτιά στις Σέρρες – Πνέουν ισχυροί άνεμοι

«Μπορεί να είναι και 8 τα παιδιά»: «Βόμβες» από Νικολούλη για την υπόθεση της Αμαλιάδας στο τρέιλερ του νέου «Φως στο Τούνελ»

Πόλεμος στην Ουκρανία: : Δεν χρησιμοποιήθηκε βαλλιστικός πύραυλος σύμφωνα με Δυτικούς αξιωματούχους