Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Δεν είμαι προδότης – Με έδιωξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

09:30 - 11/11/2024

Για την απόφαση να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο βουλευτής Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Όπως είπε ο ίδιος στο MEGA, το μεσημέρι της Κυριακής υπέβαλλε ηλεκτρονικά την ανεξαρτοποίησή του στον πρόεδρο της Βουλής. «Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν από λίγο καιρό ήταν πρόεδρος του κόμματος και κάποιοι φρόντισαν στο πλαίσιο ενός μη νομιμοποιημένου πλήρως οργάνου να του άρουν την εμπιστοσύνη». «Αν είχε κάνει λάθος ο κος Κασσελάκης θα μπορούσε τότε να το διορθώσει η Κεντρική Επιτροπή. Ας επέμεναν στην παραίτηση. Η παραίτηση είναι ένα φυσιολογικό αίτημα, το να επιλέξει την άρση της εμπιστοσύνης σημαίνει ότι του καταλογίζουν ότι είναι ανάξιος σαν πρόεδρος». Σύμφωνα με τον κο Αυλωνίτη, μέσα στο επόμενο διάστημα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Δεν είμαι προδότης, δεν έφυγα εγώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, με έδιωξαν

"Μπορεί να περνάνε και τους 10 οι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν", ανέφερε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Δεν έφυγα, με έδιωξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυλωνίτης, το μεσημέρι της Κυριακής υπέβαλλε ηλεκρονικά την ανεξαρτητοποίησή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Προηγούνται Σωκράτης Φάμελλος με 49% και Παύλος Πολάκης με 44% – Τα πρώτα αποτελέσματα

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Νέες απειλές από την Τεχεράνη: Ετοιμαζόμαστε να απαντήσουμε στο Ισραήλ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Κίτρινη κάρτα στον… γιατρό των «πράσινων» για καθυστερήσεις

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο