Τζάκρη: Παραιτούμαι σήμερα από τις θέσεις μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα αποχωρήσω οριστικά όταν κάνει κόμμα ο Κασσελάκης

09:18 - 11/11/2024

Τις επόμενες ημέρες θα εξελιχθούν οι κινήσεις μου, υπάρχει ένας σχεδιασμός, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας η Θεοδώρα Τζάκρη

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Τζάκρη: Παραιτούμαι από τις θέσεις μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα αποχωρήσω οριστικά όταν κάνει κόμμα ο Κασσελάκης

Την πρόθεσή της να παραιτηθεί σήμερα, Δευτέρα (11.11.24) από τη θέση της γραμματέως του Κοινοβουλευτικής Ομάδας και από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό η Θεοδώρα Τζάκρη, σημειώνοντας, ωστόσο, πως για την ώρα παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η Θεοδώρα Τζάκρη ανέφερε πως μετά την παραίτησή της από τη Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ... Περισσότερα To άρθρο Θεοδώρα Τζάκρη: Παραιτούμαι από τις θέσεις μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα αποχωρήσω οριστικά όταν κάνει κόμμα ο Κασσελάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζάκρη: Παραιτούμαι από τα αξιώματα της ΚΟ και από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Θα πάω στο κόμμα Κασσελάκη»

Η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και θα ενταχθεί στο νέο κόμμα του Κασσελάκη

Διαβάστε το στο in.gr

Τζάκρη: Παραιτούμαι από τα αξιώματα του ΣΥΡΙΖΑ – Θα πάω στο κόμμα Κασσελάκη

Η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και θα ενταχθεί στο νέο κόμμα του Κασσελάκη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τζάκρη: Παραιτούμαι από τις θέσεις μου στον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένω στην ΚΟ, θα αποχωρήσω όταν βγει το κόμμα Κασσελάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη Θεοδώρα Τζάκρη να επαναλαμβάνει σήμερα την πρόθεσή της να παραιτηθεί σήμερα από τη θέση της γραμματέως του Κοινοβουλευτικής Ομάδας και από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι για την ώρα παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Παράλληλα, η κ. Τζάκρη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «τις επόμενες ημέρες θα εξελιχθούν οι κινήσεις μου». Όπως είπε επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στον ΑΝΤ1, «υπάρχει ένας σχεδιασμός». «Οι άνθρωποι αυτοί που μου κουνούσαν μαντήλι και μου έλεγαν “ώρα καλή” τι νόμιζαν ότι θα κάνω; Έχουν μεγάλο θράσος αυτοί που έδιωξ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Φωτιά σε χώρο απορριμάτων στο Μαντούδι Ευβοίας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ήχησαν σειρήνες στο Κίεβο - Νυχτερινή επιδρομή της Ρωσίας με drones, δείτε βίντεο

Ο Έλον Μασκ ψηφίζει Φειδία... για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Πόλεμος στην Ουκρανία - Ζελένσκι: Περιμένω τις προτάσεις του Τραμπ - Ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει την επόμενη χρονιά

La Liga: «Χαρακίρι» η Μπαρτσελόνα στο Βίγκο, 2-2 με τη Θέλτα του Δουβίκα - Δείτε τα γκολ

ΗΠΑ: Ο Μπατακαρία είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για τη διοίκηση των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας