Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μιχόπουλο – Ευριπίδου: «Μου ήρθαν μηνύματα ότι ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι»

08:51 - 11/11/2024

Νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως έχει ανοίξει ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Οικονομάκου. […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μιχόπουλο – Ευριπίδου: «Μου ήρθαν μηνύματα ότι ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μιχόπουλο – Ευριπίδου: "Μου ήρθαν μηνύματα ότι ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι"

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι σε σχέση με την Κύπρια παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε περισσότερες πληροφορίες - Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε σχέση με κύπρια παρουσιάστρια – «Ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι»

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή του. Φήμες θέλουν τον γνωστό επιχειρηματία να βρίσκεται σε σχέση με την κύπρια παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day» πως οι δύο τους ήταν μαζί στη Μύκονο και τη Σαντορίνη το καλοκαίρι. «Τη συγκεκριμένη δεν την αναγνωρίζουν στην Ελλάδα. Εμένα μου ήρθαν μετά μηνύματα ότι ήταν μαζί στη Μύκονο και το καλοκαίρι ήταν και στη Σαντορίνη και τους έχουν δει, αλλά δεν ήξεραν. Τον είδαν με μία πολύ ωραία καστανή. Στην Ελλάδα δεν την αναγνωρίζουν όλοι, είναι πολύ διάσημη κοπέλα στην Κύπρο και πολύ εντυπωσιακή» σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha και πρόσθε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι»

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά το διαζύγιό του από την Αθηνά Οικονομάκου όπως έγινε γνωστό έχει γυρίσει κι εκείνος σελίδα στη ζωή του. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό επιχειρηματία να βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Κύπρια παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, ανέφερε μέσα από το Happy Day πως το καλοκαίρι είχαν δει το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα σχέση του Μιχόπουλου: «Μου ήρθαν μηνύματα ότι ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι»

Όλα δείχνουν πως ο Φίλιππος Μιχόπουλος γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή του μετά το διαζύγιο του To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα σχέση του Μιχόπουλου: «Μου ήρθαν μηνύματα ότι ήταν μαζί στη Μύκονο και στη Σαντορίνη το καλοκαίρι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε