Άντζελα Δημητρίου: «Είχε δει το “οδός Πλουτάρχου” και πήρε τον δήμαρχο να ζητήσει τον λόγο γιατί νόμιζε ότι ήταν από τον τραγουδιστή»
00:01 - 11/11/2024
Μια αστεία ιστορία με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου διηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου ο
To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: «Είχε δει το “οδός Πλουτάρχου” και πήρε τον δήμαρχο να ζητήσει τον λόγο γιατί νόμιζε ότι ήταν από τον τραγουδιστή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είχε δει ότι υπάρχει «Οδός Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο για να ζητήσει τον λόγο
Του είπε «ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα» περιγράφει
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είδε "Οδός Πλουτάρχου" και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο να ζητήσει τον λόγο
«Του είπε "ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα"», ανέφερε ο Νίκος Γρίτσης, περιγράφοντας την αστεία ιστορία με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είχε δει το «οδός Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο να ζητήσει τον λόγο
Η αστεία ιστορία της Άντζελας Δημητρίου που μοιράστηκε ο Νίκος Γρίτσης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είχε δει ότι υπάρχει «Οδός Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο για να ζητήσει τον λόγο
Ο Νίκος Γρίτσης διηγήθηκε ένα χιουμοριστικό περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Αστερόσκονη» περιέγραψε πως στα τέλη της δεκαετίας του ’90, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε ένα ταξί στη Γλυφάδα και τότε παρατήρησε πως υπάρχει δρόμος με το όνομα «Οδός Πλουτάρχου». Θεώρησε λοιπόν, ότι ο δρόμος είχε πάρει το όνομα του από τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο και έτσι έκανε παράπονα στον δήμαρχο της Γλυφάδας. Μιλώντας στην εκπομπή, ο Νίκος Γρίτσης είπε: «Είναι η Άντζελα Δημητρίου, 1999, κάπου εκεί. Η Άντζελα έχει προσφέρει απλόχερα το γέλιο ορισμένες φορές χωρίς να χάσει την ερμηνευτική της αξία. Ήταν τότε η περίοδος που είχε πρωτοβγεί ο Πλούταρχος, εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆντζελα Δημητρίου: Όταν είδε την «Οδό Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο για να ζητήσει τον λόγο
Του είπε «ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα» περιγράφει ο Νίκος Γρίτσης
Διαβάστε το στο thebest.gr