Άντζελα Δημητρίου: «Είχε δει το “οδός Πλουτάρχου” και πήρε τον δήμαρχο να ζητήσει τον λόγο γιατί νόμιζε ότι ήταν από τον τραγουδιστή»

00:01 - 11/11/2024

Μια αστεία ιστορία με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου διηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου ο To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: «Είχε δει το “οδός Πλουτάρχου” και πήρε τον δήμαρχο να ζητήσει τον λόγο γιατί νόμιζε ότι ήταν από τον τραγουδιστή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είχε δει ότι υπάρχει «Οδός Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο για να ζητήσει τον λόγο

Του είπε «ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα» περιγράφει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είδε "Οδός Πλουτάρχου" και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο να ζητήσει τον λόγο

«Του είπε "ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα"», ανέφερε ο Νίκος Γρίτσης, περιγράφοντας την αστεία ιστορία με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είχε δει το «οδός Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο να ζητήσει τον λόγο

Η αστεία ιστορία της Άντζελας Δημητρίου που μοιράστηκε ο Νίκος Γρίτσης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είχε δει ότι υπάρχει «Οδός Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο για να ζητήσει τον λόγο

Ο Νίκος Γρίτσης διηγήθηκε ένα χιουμοριστικό περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Αστερόσκονη» περιέγραψε πως στα τέλη της δεκαετίας του ’90, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε ένα ταξί στη Γλυφάδα και τότε παρατήρησε πως υπάρχει δρόμος με το όνομα «Οδός Πλουτάρχου». Θεώρησε λοιπόν, ότι ο δρόμος είχε πάρει το όνομα του από τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο και έτσι έκανε παράπονα στον δήμαρχο της Γλυφάδας. Μιλώντας στην εκπομπή, ο Νίκος Γρίτσης είπε: «Είναι η Άντζελα Δημητρίου, 1999, κάπου εκεί. Η Άντζελα έχει προσφέρει απλόχερα το γέλιο ορισμένες φορές χωρίς να χάσει την ερμηνευτική της αξία. Ήταν τότε η περίοδος που είχε πρωτοβγεί ο Πλούταρχος, εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άντζελα Δημητρίου: Όταν είδε την «Οδό Πλουτάρχου» και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο για να ζητήσει τον λόγο

Του είπε «ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα» περιγράφει ο Νίκος Γρίτσης

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για εγκυμοσύνη Ανθής Βούλγαρη: «Το ήθελε πάρα πολύ, δεν έχει περάσει εύκολα με το θέμα υγείας της»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Συρίγο: «Το να εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στα σχόλια, είναι αχρείαστο»

Ο Χάρης Ρώμας «καρφώνει» πασίγνωστο ηθοποιό: «Ήρθε στο Ηρώδειο και μου είπε ότι έχω γίνει βόδι»

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τη δήλωση του Γιάννη Αϊβάζη ότι παραμένουν εραστές – «Έλα μωρέ τον κακομοίρη, άλλο ήθελε να πει»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Είχα τύψεις ότι δεν είμαι καλός μπαμπάς, γιατί μεγάλωσα με το καταραμένο “όποιος θέλει μπορεί”»

Ο Πάνος Μουζουράκης για τη νέα του ζωή δίπλα στην Μαριλού Κόζαρη: «Eκεί συναντάω μια δυσκολία που προσπαθώ να ξεπεράσω»