Ρούλα Ρέβη: «Όταν η γυναίκα μεγαλώσει, δεν την ενδιαφέρει να είναι επιθυμητή στους άνδρες»

23:15 - 10/11/2024

H Ρούλα Ρέβη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής, […] The post Ρούλα Ρέβη: «Όταν η γυναίκα μεγαλώσει, δεν την ενδιαφέρει να είναι επιθυμητή στους άνδρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Ρέβη: Όταν η γυναίκα μεγαλώσει, δεν την ενδιαφέρει να είναι επιθυμητή στους άνδρες

Κρίση ηλικίας έπαθα μόλις έγινα 40 χρονών, επειδή δεν είχα κάνει παιδιά, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρούλα Ρέβη: «Όταν η γυναίκα μεγαλώσει, δεν την ενδιαφέρει να είναι επιθυμητή στους άνδρες»

H Ρούλα Ρέβη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή φωτογράφος μίλησε για τα όρια στα φίλτρα και στα ρετούς των φωτογραφιών, τον ηλικιακό ρατσισμό και την κρίση που έπαθε όταν έκλεισε τα 40 της χρόνια. Ειδικότερα, η Ρούλα Ρέβη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό που συνέβαινε με τα ρετούς και τα φίλτρα, έφυγε. Τώρα έχουμε πάει σε πιο χοντρή φάση, στο ΑΙ! Και γω έχω βάλει και βάζω φίλτρα σε μένα αλλά έχω βάλει ένα όριο που κάνει τη φωτογραφία πιο φυσική. Αυτά τα έτοιμα φίλτρα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά, εσύ νομίζεις ότι είσαι εσύ ανεβάζεις τη φω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Απών από την εκπομπή του στην ΕΡΤ – Τι ανέφερε η Τζένη Μελιτά

Τι τηλεθέαση σημείωσαν οι Ράδιο Αρβύλα στην πρεμιέρα;

Τηλεθέαση: Ποια πρωινή εκπομπή έκοψε πρώτη το νήμα στο δυναμικό;

Ανθή Βούλγαρη σε Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να κρύψω πια τη χαρά για την εγκυμοσύνη μου»

Φώτης Σεργουλόπουλος – Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τη χθεσινή του απουσία: «Η 4ήμερη εργασία είναι σωτήρια»

Ελίνα Κέφη: «Δεν παντρεύτηκα κρυφά, απλά δεν το βροντοφώναξα»