Συλλυπητήρια Κικίλια στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος

23:02 - 10/11/2024

Τα συλλυπητήρια του και τη «βαθιά οδύνη του» στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος εκφράζει μέσω ανάρτησής του στο «X» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια την ώρα του καθήκοντος. Οι πυροσβέστες μας δεν ασκούν ένα απλό επάγγελμα, είναι μαχητές που προστατεύουν όλους μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συλυππητήρια από τον Βασίλη Κικίλια στην οικογένεια του πυροσβέστη για τον θάνατό του εν ώρα καθήκοντας

"Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του πυροσβέστη Πασχάλη Δηκούση που έφυγε από τη ζωή", ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Νεοναζί διαδήλωσαν έξω από θέατρο του Μίσιγκαν για την παράσταση «Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»

O Τζον Κραζίνσκι ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2024 από το «People» – Η απολαυστική αντίδραση του ηθοποιού

«Αυτό που έκανε είναι φριχτό», λέει η αδερφή του 30χρονου που σκότωσε τη Δώρα στο Αγρίνιο και ζητά συγγνώμη από την οικογένειά της

Από τον Μ. Αλέξανδρο στο Μουσείο Μπενάκη: Ένα ταξίδι στον ιστορία του χρυσού που αξίζει να ζήσετε από κοντά

Δημόσιοι υπάλληλοι αναζητούν το δικαίωμα αποζημίωσης συνταξιοδότησης μέσω δικαστηρίων και προσφυγών

Το κάδρο στο σπίτι του Βαρδή Βαρδινογιάννη με το μότο της ζωής του, οι ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές και η Μαριαννούλα του