The Voice: «Μπήκα σε ένα χειρουργείο και ξύπνησα μαθαίνοντας ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

22:51 - 10/11/2024

Στη σκηνή του The Voice αποφάσισε να ανέβει η Βαρβάρα Βάλη, με πάθος για το τραγούδι, το βράδυ της Κυριακής όταν […] The post The Voice: «Μπήκα σε ένα χειρουργείο και ξύπνησα μαθαίνοντας ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"The Voice": "Μπήκα σε ένα χειρουργείο και ξύπνησα μαθαίνοντας ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά"

«Όταν μου αφαίρεσαν την επιλογή στο να μπορώ να τεκνοποιήσω, τότε το ήθελα περισσότερο από ποτέ», εξομολογήθηκε στην κάμερα του «The Voice», η διαγωνιζόμενη Βαρβάρα Βάλη - Δείτε τα βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

The Voice: «Μπήκα σε ένα χειρουργείο και ξύπνησα μαθαίνοντας ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Στη σκηνή του The Voice αποφάσισε να ανέβει η Βαρβάρα Βάλη, με πάθος για το τραγούδι, το βράδυ της Κυριακής όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του μουσικού τάλεντ σόου στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Προτού όμως κάνει την προσπάθεια της, η 35χρονη διαγωνιζόμενη μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία με το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, στο εισαγωγικό απόσπασμα που προηγήθηκε ως είθισται της ερμηνείας της, η Βαρβάρα δήλωσε στην κάμερα του The Voice πως «πριν από τρία χρόνια είχα ένα θέμα με την υγεία μου, το οποίο ήταν το κομβικό σημείο για να καταλάβω και να προσπαθήσω να διαχειριστώ πάρα πολλά πράγματα. Να πάρω πολύ σημαντικές αποφάσεις για εμένα». «Πριν από τρία χρόνια, λοιπόν, απλά μπήκα σε ένα χειρο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»