Κέιτ Μίντλετον: Η δεύτερη σερί δημόσια εμφάνιση στη συγκινητική τελετή για την Ημέρα Μνήμης

19:02 - 10/11/2024

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε και σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης στη To άρθρο Κέιτ Μίντλετον: Η δεύτερη σερί δημόσια εμφάνιση στη συγκινητική τελετή για την Ημέρα Μνήμης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κέιτ Μίντλετον: Ο φόρος τιμής που απέτισε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα δάκρυά της στην Ημέρα Μνήμης

Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά το τέλος των χημειοθεραπειών που είχε υποβληθεί.  

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ηλίας Ψινάκης: Το «αντίο» στον Γιάννη Μπουτάρη – «Δεν έφυγε, είναι εδώ, μέσα μου, δίπλα μου, όπως είχαμε κανονίσει»

Kaia Gerber: Λίγο πριν την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο φωτογραφίζεται με τα πιο artistic beauty looks

Μαρίνα Σάττι: Έβαψε τα μαλλιά της ροζ και μοιάζει και K – Pop idol

Η Παραλία: To TLIFE στα γυρίσματα της σειράς – Το πρώτο μονοπλάνο επεισόδιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον 7χρονο γιο τους – Φωτογραφίες

Πέτρος Λαγούτης: «Ήταν επίπονο – Ξαφνικά μια μέρα δεν ήμουν δίπλα στο κρεβάτι των παιδιών μου, αυτό με διέλυσε»