Κουρουμπλής: "Θα είμαι μαζί με τον Κασσελάκη στο νέο κόμμα, με άφησαν έξι ώρες έξω από το συνέδριο"

16:37 - 10/11/2024

"Εκείνο που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουν βαρύτατη ευθύνη για τη διάσπαση του κόμματος", τόνισε ο πρώην υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Π. Κουρουμπλής: «Θα είμαι μαζί με τον Στ. Κασσελάκη στο νέο κόμμα»

«Δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ, με άφησαν έξι ώρες έξω από το συνέδριο»

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κόμμα Κασσελάκη: Ανάποδα ολοταχώς για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτονταν να ανεξαρτητοποιηθούν - Γιατί προβληματίζονται και "πάγωσαν" την αποχώρησή τους

Το δείπνο του Ανδρουλάκη στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι ερωτήσεις για τον Τσίπρα και τα ορθογραφικά λάθη του Παππά

ΗΠΑ: Τα "γεράκια" που φοβάται η Τουρκία λόγω… Ελλάδας - Προβληματισμός στην Άγκυρα για το επιτελείο εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα στο Μπακού για τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα COP29 - Θα παρουσιάσει το ελληνικό παράδειγμα πρόληψης και ετοιμότητας σε ακραία καιρικά φαινόμενα

Φρίντριχ Μερτς: Ο αεροπόρος που "γείωσε" η Μέρκελ θα οδηγήσει τη Γερμανία μακριά από τις αναταράξεις

Βρετανία, Αποκάλυψη: Η λίστα των ακινήτων που φέρνουν εκατομμύρια στη βασιλική οικογένεια