Αινιγματική η Ιωάννα Τούνη για τον δικό της γάμο - «Δεν ξέρω πόσο μακριά θα ήταν κάτι τέτοιο»

13:55 - 10/11/2024

Η Ιωάννα Τούνη έκανε μια αινιγματική δήλωση μετά την επίδειξη νυφικών, για το 35ο Athens Fashion Week. Η influencer και επιχειρηματίας, ρωτήθηκε αναφορικά με τον δικό της γάμο. Η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε στην επίδειξη νυφικών της κολλητής φίλης της, Δήμητρας Αλεξανδράκη, για το 35ο Athens Fashion Week. Λίγο πριν ανοίξει το show, η γνωστή influencer ... Περισσότερα To άρθρο Αινιγματική η Ιωάννα Τούνη για τον δικό της γάμο - «Δεν ξέρω πόσο μακριά θα ήταν κάτι τέτοιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αινιγματική η Τούνη για τον γάμο της: «Δεν ξέρω πόσο μακριά θα ήταν»

Η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε στην επίδειξη νυφικών της κολλητής φίλης της, Δήμητρας ΑλεξανδράκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σοκ και δέος από την αύξηση του φυσικού αερίου – Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση ΥΠΕΝ με Κομισιόν για τα μέτρα στο ηλεκτρικό ρεύμα

Καιρός σήμερα: Ισχυρά μελτέμια έως 8 μποφόρ και σφοδρές καταιγίδες – Στους 23 βαθμούς ο υδράργυρος

Ο Μπόρις Πιστόριους στηρίζει τον Όλαφ Σολτς - «Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία του SPD»

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Ρομπότ ξεσηκώνει άλλα ρομπότ να κάνουν «κοπάνα» από τη δουλειά τους – Ανατριχιαστικές εικόνες από την Σανγκάη

Άνγκελα Μέρκελ: Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της πρώην καγκελαρίου – Τι λέει για Πούτιν, Ουκρανία και Τραμπ