Αινιγματική η Ιωάννα Τούνη για τον δικό της γάμο - «Δεν ξέρω πόσο μακριά θα ήταν κάτι τέτοιο»

13:55 - 10/11/2024

Η Ιωάννα Τούνη έκανε μια αινιγματική δήλωση μετά την επίδειξη νυφικών, για το 35ο Athens Fashion Week. Η influencer και επιχειρηματίας, ρωτήθηκε αναφορικά με τον δικό της γάμο. Η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε στην επίδειξη νυφικών της κολλητής φίλης της, Δήμητρας Αλεξανδράκη, για το 35ο Athens Fashion Week. Λίγο πριν ανοίξει το show, η γνωστή influencer ... Περισσότερα To άρθρο Αινιγματική η Ιωάννα Τούνη για τον δικό της γάμο - «Δεν ξέρω πόσο μακριά θα ήταν κάτι τέτοιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αινιγματική η Τούνη για τον γάμο της: «Δεν ξέρω πόσο μακριά θα ήταν»

Η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε στην επίδειξη νυφικών της κολλητής φίλης της, Δήμητρας ΑλεξανδράκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μύκονος: Οι αντιδράσεις για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο και οι μεγάλες επενδύσεις

Σε ρόλο μπαλαντέρ ο Κασσελάκης, και με τον Ανδρουλάκη και με τον Μητσοτάκη; Κράμερ εναντίον Κράμερ στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ενοχλήθηκε ο Γεραπετρίτης! Η βαριά κληρονομιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη, η νέα μίνι ενεργειακή κρίση που ήρθε νωρίτερα, η έρευνα της Επιτροπ

Φλέγεται η Βηρυτός - Βίντεο από νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς που κάνουν τη νύχτα μέρα

Survivor: Αετοί και Τίγρεις σε μία μάχη χωρίς αύριο για τα δύο έπαθλα

Ο δολοφόνος της Δώρας στο Αγρίνιο εκλιπαρούσε τον διαπραγματευτή να τον σκοτώσει - Τα 20 δραματικά λεπτά μέχρι να παραδοθεί

Θρίλερ στη Γαλλία - Τρία παιδιά 2, 11 και 13 ετών βρέθηκαν νεκρά, αναζητείται η μητέρα τους