Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είμαι ψωνάρα με το σώμα μου και πολύ ντροπαλός με τις γυναίκες»

10:03 - 10/11/2024

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλύτερα Αργά» του Action 24 και μίλησε για την προσωπική του ζωή. Αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάνει το πρώτο βήμα σε μια γυναίκα. Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Βγήκα από τη μήτρα της μάνας μου άλλη κατηγορία. Κατά κανόνα θα έπρεπε να είμαι αγρότης αλλά είμαι η εξαίρεση και έγινα καλλιτέχνης. Δεν μου αρέσει η λέξη “δάσκαλος” γιατί εγώ μεταφράζω στα παιδιά τις εμπειρίες μου, αυτό είναι η θέση μου. Δεν είμαι ίδιος με τον Βούδα ή τον Ιησού, αλλά ποτέ δεν έγραψαν οι μεγάλοι δάσκαλοι ούτε είπαν τον εαυτό τους δάσκαλο. Την έχω βρει την ταυτότητά μου κι αυτό μαθαίνω και στα παιδιά. Αυτό που μαθαίνω στα παιδιά είναι ότι πρέπει να βρούμε τι είναι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είμαι ψωνάρα με το σώμα μου και το κορμί μου»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24 όπου μίλησε για την […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είμαι ψωνάρα με το σώμα μου και το κορμί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν