Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της – «Ποιος είπε ότι δεν μπορώ να βγω με ένα σύντροφό μου;»
08:04 - 10/11/2024
Η Άννα Βίσση συνάντησε στο Λονδίνο τον Fipster για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» στο YouTube. Η κορυφαία ποπ σταρ μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε σχέση, ενώ φυσικά ο άνθρωπός της παραμένει ο Νίκος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Βίσση: «Ποιος σου είπε ότι δεν μπορώ να βγω έξω με μια σχέση μου;»
Στον Fipster και τη διαδικτυακή του εκπομπή στο YouTube μίλησε η Άννα Βίσση. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Λονδίνο […]
The post Άννα Βίσση: «Ποιος σου είπε ότι δεν μπορώ να βγω έξω με μια σχέση μου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Βίσση: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον Νίκο Καρβέλα – «Ποιος είπε ότι δεν μπορώ να βγω έξω με μια σχέση μου;»
Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Fipster στο Λονδίνο για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για
To άρθρο Άννα Βίσση: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον Νίκο Καρβέλα – «Ποιος είπε ότι δεν μπορώ να βγω έξω με μια σχέση μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr