«Το έζησα, το χόρτασα… αντίο», «η ιστορία θα κρίνει εάν ήμουν καλός δήμαρχος»! Ατάκες του Γιάννη Μπουτάρη που έγραψαν ιστορία

23:28 - 09/11/2024

Ο Γιάννης Μπουτάρης «έφυγε» αλλά οι ατάκες του θα είναι πάντα εδώ! «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!», έτσι είχε απαντήσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε δώσει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης από το 2010 έως το 2019. «Η ιστορία θα κρίνει εάν ήμουν καλός δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη», είχε πει ο Γιάννης Μπουτάρης ... Περισσότερα To άρθρο «Το έζησα, το χόρτασα… αντίο», «η ιστορία θα κρίνει εάν ήμουν καλός δήμαρχος»! Ατάκες του Γιάννη Μπουτάρη που έγραψαν ιστορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Λίβερπουλ αντέδρασε στην τοποθέτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ: «Θετικές επαφές, δύσκολη υπόθεση»

Survivor: Σε «διάσπαση» οι Κίτρινοι μετά την αποχώρηση της Μαίρης – Τι θα δούμε απόψε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

ΝΑΤΟ: Ο ρωσικός στρατός αυξήθηκε αριθμητικά αλλά υποβαθμίστηκε ποιοτικά από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία

«Αν αργούσε η ξαδέρφη μου, θα το κλαίγαμε το παιδί της» κατέθεσε 40χρονη που φιλοξενούσε την Ειρήνη Μουρτζούκου

Έρχονται νέες αυξήσεις στην τιμή του καφέ