The Voice: «Ενώ ήμουν σε σχέση με αγόρι, κατάλαβα ότι μου αρέσουν οι κοπέλες»

22:42 - 09/11/2024

Στη σκηνή του The Voice αποφάσισε να βρεθεί η 25χρονη Μικαέλα, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε […] The post The Voice: «Ενώ ήμουν σε σχέση με αγόρι, κατάλαβα ότι μου αρέσουν οι κοπέλες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: «Ενώ ήμουν σε σχέση με αγόρι, κατάλαβα ότι μου αρέσουν οι κοπέλες»

Στη σκηνή του The Voice αποφάσισε να βρεθεί η 25χρονη Μικαέλα, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, προτού επιχειρήσει να «κερδίσει» τους coaches με τη φωνή της, η νεαρή διαγωνιζόμενη έφερε μια προσωπική ιστορία μέσα από την οποία και θέλησε να περάσει τα δικά της μηνύματα. «Δυστυχώς υπήρξα και γω σε μια κακοποιητική σχέση. Ήμουν πολύ μικρή και δεν ήξερα πως να ξεφύγω από αυτό κα 9ι είμαι σίγουρη πως, αν όχι όλες, οι περισσότερες γυναίκες το βιώνουν αυτό. Θέλω μέσα από την μουσική μου, μέσα από το τραγούδι μου να δώσω δύναμη και φωνή σε όλες τις γυναίκες που δεν την βρίσκουν. Να μάθουμε όλες να λέμε όχι εκεί που πρέπει να λέμε όχι κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»