Κατερίνα Γερονικολού: Τι απαντά η ηθοποιός για το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

20:31 - 09/11/2024

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός σε ερώτηση για το αν η ίδια και ο επί επτά χρόνια σύντροφός της έχουν σκεφτεί να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, απάντησε: «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Είμαι καλά. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γερονικολού: Σε επική αντίδραση για ενδεχόμενο χωρισμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία τη φετινή σεζόν, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ιωάννης Απέργης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό […] The post Κατερίνα Γερονικολού: Σε επική αντίδραση για ενδεχόμενο χωρισμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Τετάρτη: Η Χλόη παραληρεί από τον πυρετό, με την κατάσταση την υγείας της να χειροτερεύει

Φωτεινή Αθερίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τους τσακωμούς με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

«Grand Hotel» – Τετάρτη: Ο Χρόνης καταφθάνει στο ξενοδοχείο έχοντας καταλάβει ποιος σκότωσε την Βασιλική

6 φράσεις που δείχνουν ότι είσαι σε σχέση συνεξάρτησης

«Η Γη της Ελιάς» – Τετάρτη: Η Χάιδω αρχίζει να υποπτεύεται ότι η Βασιλική της λέει ψέματα

Φωτεινή Αθερίδου: «Μικρή έλεγα ότι είμαι κόρη υδραυλικού για να μην με ρωτάνε για τους γονείς μου»