Άρης Σερβετάλης: Αν δεν γνώριζα τη σύζυγο μου εκείνη την ημέρα, θα ήταν άλλη η πορεία μου

18:37 - 09/11/2024

“Με την Έφη ήρθαν πράγματα που είχαν παγώσει για μένα πάρα πολλά χρόνια” εξομολογήθηκε ο Άρης Σεβετάλης. Για την γνωριμία και την σχέση με την αγαπημένη του, Έφη Μπίρμπα καθώς και την απόφαση να αποχωρήσει εν μέσω κορονοϊού από παράσταση μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, ο Άρης Σερβετάλης στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” και τη ... Περισσότερα To άρθρο Άρης Σερβετάλης: Αν δεν γνώριζα τη σύζυγο μου εκείνη την ημέρα, θα ήταν άλλη η πορεία μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο δολοφόνος της Δώρας στο Αγρίνιο εκλιπαρούσε τον διαπραγματευτή να τον σκοτώσει - Τα 20 δραματικά λεπτά μέχρι να παραδοθεί

Θρίλερ στη Γαλλία - Τρία παιδιά 2, 11 και 13 ετών βρέθηκαν νεκρά, αναζητείται η μητέρα τους

Τους βρήκε να κλέβουν τις ελιές από το χωράφι του στην Ηλεία - Μέχρι να γίνουν αντιληπτοί πρόλαβαν να μαζέψουν 1,5 τόνο

Ξέσπασε ο Ναν μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές»

Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: «Αποτύχαμε να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορείς να χάσεις παντού στη EuroLeague»

Χλιδάτη η ζωή του Sean «Diddy» Combs μέσα στη φυλακή - «Μπορεί ανά πάσα στιγμή να οργανώσει όργιο»