Στη φυλακή γνωστός ηθοποιός: Καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών 

18:10 - 09/11/2024

Αντιμέτωπος με τον νόμο είναι γνωστός ηθοποιός. Ο 34χρονος ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές To άρθρο Στη φυλακή γνωστός ηθοποιός: Καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών  δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη φυλακή ηθοποιός γνωστής σειράς για διακίνηση μεταναστών

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών με το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε το στο in.gr

Στη φυλακή ηθοποιός γνωστής σειράς για διακίνηση μεταναστών

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών με το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στη φυλακή γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών

Πώς οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους μετανάστεςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στη φυλακή γνωστός έλληνας ηθοποιός για διακίνηση μεταναστών – «Εχει μετανιώσει, δεχόταν πιέσεις»

Τι είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Δημήτρης Γεωργακόπουλος που καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών - Πώς τους εντόπισαν οι Αρχές

Διαβάστε το στο tovima

Γνωστός ηθοποιός καταδικάστηκε για διακίνηση μεταναστών: Τους είχε κλείσει στο πορτμπαγκάζ

Ο 34χρονος ηθοποιός συμμετείχε πέρυσι σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Με είχαν στεναχωρήσει κάποιες δηλώσεις του»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα! Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και tak show

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Ο γιος τους, Δημήτρης έγινε 25 ετών! Οι τρυφερές φωτογραφίες