Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τον έψαχνε η μητέρα του την ώρα που έδινε συνέντευξη – «Μάνα αυτή τη στιγμή είμαι στην τηλεόραση»

18:03 - 09/11/2024

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Ωστόσο κατά To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τον έψαχνε η μητέρα του την ώρα που έδινε συνέντευξη – «Μάνα αυτή τη στιγμή είμαι στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα ‘χασε με την κλήση που έλαβε on air: «Αυτή τη στιγμή είμαι στην τηλεόραση»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά του πλάνα. Κατά τη ροή της συζήτησης με τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη, ωστόσο, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής έμελλε να λάβει μια απρόσμενη κλήση στο κινητό του τηλέφωνο. Μια κλήση από ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο που, αν μη τι άλλο, τον αιφνιδίασε στιγμιαία. «Μάνα! Αυτή τη στιγμή είμαι στην τηλεόραση» αναφώνησε, ξαφνικά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την ώρα που οι δυο κυρίες στο πλατό επιχειρούσαν να του κάνουν ορισμένες ερωτήσεις. «Με παίρνει τηλέφωνο, ναι. Είμαι στον Alpha! Άνοιξε τον Alpha να με δεις τώρα, ρε μάνα». «Ξέρετε, είνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Τα ‘χασε με την κλήση που έλαβε on air: «Αυτή τη στιγμή είμαι στην τηλεόραση»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τα […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης – Τα ‘χασε με την κλήση που έλαβε on air: «Αυτή τη στιγμή είμαι στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Με είχαν στεναχωρήσει κάποιες δηλώσεις του»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα! Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και tak show

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Ο γιος τους, Δημήτρης έγινε 25 ετών! Οι τρυφερές φωτογραφίες