Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ο άντρας μετά τα 50 είναι σαν τα παλιά αυτοκίνητα, βγάζει προβληματάκια»
17:46 - 09/11/2024
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά και στην κατάσταση της υγείας του. Όπως είπε, δεν έχει κάτι σοβαρό. Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του Mega έδωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ μίλησε για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά και τον ρόλο του ως πατέρα. «Ο άντρας μετά τα 50 ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ο άντρας μετά τα 50 είναι σαν τα παλιά αυτοκίνητα, βγάζει προβληματάκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο άντρας μετά τα 50 βγάζει κάποια προβληματάκια σαν τα παλιά αυτοκίνητα
Εγώ λοιπόν είμαι στην αρχική φάση των προβλημάτων, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: «Ο άντρας μετά τα 50 βγάζει κάποια προβληματάκια, σαν τα παλιά αυτοκίνητα»
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Νατάσα Σπυρίδη το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός σεφ μίλησε τόσο για την βοήθεια που έλαβε επαγγελματικά από την τηλεόραση όσο και για τα πιάτα που δέχεται… πίσω. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χωρίς την τηλεόραση, μαγειρική πορεία θα είχα σίγουρα την ίδια ή μπορεί και λίγο καλύτερη γιατί θα ήμουν πολύ περισσότερο χρόνο μέσα σε επαγγελματικές κουζίνες. Ότι σου δίνει αξιοπιστία η τηλεόραση, σου δίνει. Γιατί σου λέει ο άλλος που σε βλέπει από το σπίτι, «αυτός βγαίνει στην τηλεόραση, άρα ξέρει». Εγώ έγιν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr