Η Κατερίνα Λέχου έκανε τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Ζωή Κρονάκη να ξεκαρδιστούν στα γέλια on air

12:46 - 09/11/2024

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και κατάφερε με δυο κουβέντες να κάνει τους παρουσιαστές Ζωή Κρονάκη και Τάσο Ιορδανίδη να ξεκαρδιστούν στα γέλια.  Την Κατερίνα Λέχου υποδέχθηκαν στο «Καλημέρα είπαμε;» του Σαββάτου (9.11.2024) η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Linda», ξεκίνησε ... Περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Λέχου έκανε τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Ζωή Κρονάκη να ξεκαρδιστούν στα γέλια on air δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λέχου: Η on air ατάκα της στον Τάσο Ιορδανίδη «έριξε» το πλατό από τα γέλια

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχθηκαν στο «Καλημέρα είπαμε;» του Σαββάτου (9/11) η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης. Η γνωστή ηθοποιός, […] The post Κατερίνα Λέχου: Η on air ατάκα της στον Τάσο Ιορδανίδη «έριξε» το πλατό από τα γέλια appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

«Ήρθε κάποιος να μου κλείσει το σπίτι», ραγίζει καρδιές η μητέρα των αδελφών που ξεψύχησαν σε τροχαίο στο Αγρίνιο

Συγχαρητήρια από Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε Σωκράτη Φάμελλο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκρός ένας 68χρονος μετά από φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα Λήμνου

«Εγώ θα αυτοκτονούσα αν το παιδί μου αφαιρούσε μια ζωή», λέει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Οσμάν και Γιούρτσεβεν «σάρωσαν» με την Τουρκία στα προκριματικά του Eurobasket 2024