Μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Τζάκρη χόρεψε το «μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια» [βίντεο]

12:16 - 09/11/2024

Μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής 8/11 που οδήγησε στη διάσπαση του κόμματος η Θεοδώρα Τζάκρη λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, αλλά και στελέχη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη (Θάνος Μωραΐτης κ.α.) πήγαν σε νυχτερινό κέντρο. Εκεί, η κυρία Τζάκρη όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, χόρεψε το ζεϊμπέκικο «Μου […] Το άρθρο Μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Τζάκρη χόρεψε το «μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Θεοδώρα Τζάκρη χόρεψε «Μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια» μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε τρελά κέφια βρέθηκε η Θεοδώρα Τζάκρη το βράδυ του Σάββατου, αφού μετά το επεισοδιακό συνέδριο στον ΣΥΡΙΖΑ, την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη και την ανεξαρτητοποίηση συναδέλφων της βουλευτών από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χόρεψε το γνωστό τραγούδι «Τα δαχτυλίδια». Η Θεοδώρα Τζάκρη μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε εστιατόριο με την παρέα ... Περισσότερα To άρθρο Η Θεοδώρα Τζάκρη χόρεψε «Μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια» μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζάκρη: Μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ γλέντι και χορός με το «μου΄ φαγες όλα τα δαχτυλίδια»

Μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη μαζί με στελέχη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο

Διαβάστε το στο in.gr

Το έριξε στον χορό μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη – Ήρθε στο κέφι με το «μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια»

Όρεξη για χορό και διασκέδαση είχε η Θεοδώρα Τζάκρη. μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής που οδήγησε στη διάσπαση του κόμματος. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Θεοδώρα Τζάκρη και άλλα στελέχη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη πήγαν σε νυχτερινό κέντρο. Εκεί, μάλιστα, η κυρία Τζάκρη το έριξε στον χορό χορεύοντας το ζεϊμπέκικο «Μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα