Αμαλιάδα: «Το παιδί είχε λιποθυμήσει και έβγαζε αφρούς και αίμα από το στόμα» – Νέο ηχητικό που αλλάζει τα δεδομένα

02:03 - 09/11/2024

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τα νέα στοιχεία που παρουσιάζονται στο «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση των νεκρών βρεφών και την Ειρήνη Μουρτζούκου το βράδυ της Παρασκευής. Η αδερφή της κοπέλας που μίλησε στην εκπομπή την προηγουμένη εβδομάδα και προκάλεσε αντιδράσεις έσπασε την σιωπή της και προχώρησε σε αποκαλύψεις. «Το Σάββατο με πήρε τηλέφωνο η Πόπη και μου είπε ότι όσα ανέφερε η αδερφή μου ήταν εναντίον της. Ήταν απειλητική απέναντι μου και μου είπε ότι θα πρέπει να βγω σε δύο κανάλια είτε εγώ, είτε ο πατέρας μου, είτε η μάνα μου και να πούμε ότι όλα όσα είπε η αδερφή μου είναι ψέματα και γενικά να πούμε τα καλύτερα για εκείνη ως μάνα, γιατί αλλιώς θα στείλει την Πρόνοια να της

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Καυγάς Ανδρουλάκη – Γεωργιάδη στη Βουλή για τα βαρέα ένσημα: «H κυβέρνηση δεν έχει ίχνος ντροπής» – «Με πρωτοσέλιδα ασκείτε πολιτική»

Για τα μάτια μιας γυναίκας βγήκαν τα όπλα στο Μενίδι – «Κατηγορούσε τον άνδρα μου ότι είχε σχέση με τη σύζυγό του»

Eurojackpot 12/11/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 105 εκατομμύρια ευρώ

BCL: Νέα ήττα από την Καρσίγιακα για τον Κολοσσό που παραμένει χωρίς νίκη

Τραγωδία στην Κίνα: Έπεσε πάνω σε πλήθος και σκότωσε 35 άτομα επειδή είχε στεναχωρηθεί για το πώς θα μοιραστεί η περιουσία του μετά το διαζύγιο

Χειροπέδες σε άνδρα που ρήμαζε καταστήματα στα Νότια Προάστια – Επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον 20 χτυπήματά του