Αμαλιάδα: «Τώρα το θυμήθηκε η μάνα μου; – Δεν με κοίταξε ποτέ ειδικός» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου

02:01 - 09/11/2024

Με παρέμβασή της η Ειρήνη Μουρτζούκου, μίλησε για την πίεση από τα ΜΜΕ ακόμα και στην Αμαλιάδα και δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναβγει στα κανάλια.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Τώρα το θυμήθηκε η μάνα μου μετά από 10 χρόνια; – Δεν με κοίταξε ποτέ ειδικός»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου το βράδυ της Παρασκευής επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και θέλησε να παρενέβη σε όσα όλα έχουν ειπωθεί στην εκπομπή και να απαντήσει σε μάρτυρες που μίλησαν. «Έχω φύγει από την Αμαλιάδα. Ήταν δική μου απόφαση και όχι μόνο. Δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου. Υπάρχει και άλλο ένα παιδάκι στο σπίτι. Το παιδάκι υπήρχε αλλά δεν υπήρχε με τόσες εντάσεις και τσακωμούς. Τι να κάνουμε να τους δώσουμε και το παιδάκι να μιλήσει; Φτάσαμε σε σημείο να πάρουμε καφέ και να μπουν μέσα στο σπίτι μας. αυτό είναι το κράτος μας πλέον. Δεν είναι ότι μου αρέσει η δημοσιότητα, γιατί έτσι το έχετε δει όλοι; Έπρεπε να βγω όσο βγήκα. Δεν πρόκειται να ξαναβγώ. Γιατί υπάρχει πολύ ψ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Αναβολή στην ψηφοφορία για την έγκριση του διορισμού της Κάγια Κάλας

«Άγγελέ μου, αδερφούλα μου» – Το αντίο στην Γαρυφαλλιά από την αδελφή της

Ταξίδια: Οι δέκα πιο δημοφιλείς χώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το 2024

Οικονομία: Μνήμες του κραχ του Αυγούστου ξύπνησαν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Tα πανέμορφα μηνύματα της αγκαλιάς του Γιοβάνοβιτς με τον Μουζακίτη (pic)

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε τη λαϊκή εντολή για ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση