Ολυμπιακός: Υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα στο ΣΕΦ - Χαμογελαστοί παίκτες, προπονητής και πρόεδροι

01:55 - 09/11/2024

Δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν μεταμεσονύχτια στο ΣΕΦ, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα μπάσκετ, που γύρισε νικήτρια από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 8η αγωνιστική της Euroleague

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Νετανιάχου στον λαό του Ιράν: "Μη χάνετε την ελπίδα - Να γνωρίζετε πως το Ισραήλ και άλλα κράτη στον ελεύθερο κόσμο είναι στο πλευρό σας"

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο"

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Τα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, η αρχή της "αυτοκρατορίας", η εξορία, η απόπειρα της "17 Νοέμβρη", το "κεφάλαιο" ζωής με τη Μαριάννα και η τελευταία τους εμφάνιση

Ούτε οι συγγενείς των παικτών δεν βλέπουν "Survivor": Η φετινή τηλεοπτική "σούπα" του Ατζούν Ιλιτζαλί

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: "Θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα, είμαι δολοφόνος" - Τα πρώτα λόγια του 30χρονου στην αδελφή του πριν παραδοθεί στις Αρχές

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη - Ανδρουλάκη: "Μόλις βλέπεις τον Μητσοτάκη το βάζεις στα πόδια" - "Ντροπή, κάνεις σόου" (Βίντεο)