«Οι ειδικοί είπαν πως πρόκειται για μία διχασμένη προσωπικότητα» – Σοκάρει η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου
01:12 - 09/11/2024
Το θρίλερ με την Ειρήνη Μουρτζούκου και τα νεκρά βρέφη συνεχίζεται με νέες μαρτυρίες που βλέπουν τη φως της δημοσιότητας να προκαλούν ανατριχίλα. Αυτή την φορά η μητέρα της Ειρήνης έσπασε την σιωπή της μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης το βράδυ της Παρασκευής για το 13 μηνών κοριτσάκι που έχασε, τα εγγόνια της και την περίεργη συμπεριφορά της κόρης της που είναι στο επίκεντρο αυτών των υποθέσεων. «Την έχω κατηγορήσει την Ειρήνη, άλλο αν δε θέλω να το πιστέψω, γιατί καμία μάνα δε θέλει να πιστέψει κάτι τέτοιο για το παιδί της. Ελπίζω να μη βγουν αλήθεια όλα αυτά, ούτε για το δικό μου παιδί, ούτε για τα δικά της, ούτε για τα υπόλοιπα. Εγώ ήμουν από τις πρώτες, μαζί με κάποιους
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άργος/Αμαλιάδα: «Σκέφτηκα πως μπορεί να του το προκάλεσε εκείνη…» – Σοκάρει η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου
Καταπέλτης για το κοριτσάκι της, τα εγγόνια της και τα άλλα παιδιά που χάθηκαν σε Άργος και Αμαλιάδα η μητέρα της Ειρήνης. Καταγγελία που οδηγεί σε νέα τροπή τις έρευνες.
Διαβάστε το στο in.gr