Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι μέρος αυτού του προβλήματος»
22:53 - 08/11/2024
Ντόμινο εξελίξεων φέρνει το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει […]
The post Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι μέρος αυτού του προβλήματος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κασσελάκης: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και προχωρά σε νέα κίνηση
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε από τα γραφεία του στον Ταύρο ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Διαβάστε το στο in.grΟ Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και φτιάχνει κίνημα
Τεράστιες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το κόμμα.
Διαβάστε το στο GazzettaΚασσελάκης: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και προχωρά σε νέα κίνηση
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε από τα γραφεία του στον Ταύρο ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Διαβάστε το στο tanea.grΕκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης- «Δεν θα είμαι μέρος του προβλήματος, αποχωρώ»
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε, από τα γραφεία του στον Ταύρο, ότι αποχωρεί από το κόμμα.
Διαβάστε το στο thebest.grΣτέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που ανακοινώνει αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και νέο κόμμα (βίντεο)
Την ώρα που στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίσσονταν πρωτοφανείς εικόνες, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωνε τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα σε συγκέντρωση φίλων του στον Ταύρο.
«Αύριο δεν θα πάμε στο…
Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που ανακοινώνει αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και νέο κόμμα (βίντεο) - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr