Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι μέρος αυτού του προβλήματος»

22:53 - 08/11/2024

Ντόμινο εξελίξεων φέρνει το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μιας και ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει […] The post Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι μέρος αυτού του προβλήματος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και προχωρά σε νέα κίνηση

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε από τα γραφεία του στον Ταύρο ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και φτιάχνει κίνημα

Τεράστιες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το κόμμα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κασσελάκης: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και προχωρά σε νέα κίνηση

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε από τα γραφεία του στον Ταύρο ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης- «Δεν θα είμαι μέρος του προβλήματος, αποχωρώ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε, από τα γραφεία του στον Ταύρο, ότι αποχωρεί από το κόμμα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που ανακοινώνει αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και νέο κόμμα (βίντεο)

Την ώρα που στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίσσονταν πρωτοφανείς εικόνες, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωνε τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα σε συγκέντρωση φίλων του στον Ταύρο. «Αύριο δεν θα πάμε στο… Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που ανακοινώνει αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και νέο κόμμα (βίντεο) - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Δάκρυσε η Ραλλία Χρηστίδου αποχωρώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, προσωπικά με προσβάλλει»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Η Σία Κοσιώνη για την εμπειρία στην Αμερική: «Κούραση, ένταση, νεύρα, ξενύχτι»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»