Κατερίνα Γερονικολού: «Ο γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου»

20:46 - 08/11/2024

«Είμαι καλά, δεν μου λείπει κάτι» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού. Στην προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Είστε επτά χρόνια μαζί. Δεν έχεις σκεφτεί να επισημοποιήσετε τη ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: «Ο γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανεξαρτητοποιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Πέτρος Παππάς και Ραλλία Χρηστίδου

Η στιγμή που ο Ευάγγελος Αντώναρος πιάνει άντρα από τον λαιμό στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - «Μη μου απαγορεύεις να βγω»

Νίκος Παππάς κατά Κασσελάκη και Kasselistas: Οι τραμπούκοι ματαιοπονούν, έχουμε αντοχές

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός live: Ημίχρονο με προβάδισμα για τους Πειραιώτες

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός live: Ο Σλούκας έβαλε «φωτιά» ΟΑΚΑ αλλά ο Βεζένκοφ «απάντησε» πριν το ημίχρονο

Κόλαση στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν από το κόμμα Αυλωνίτης και Π. Παππάς - Ξεκίνησε με τεράστια καθυστέρηση και μεγάλες αποδοκιμασίες το συνέδριο