Νέο «χτύπημα» Κασσελάκη - «Δεν ξέρω αν και πότε θα αρχίσει το Συνέδριο, η κατάσταση είναι ντροπιαστική»

20:10 - 08/11/2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον χώρο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Γκάζι, αποθεώθηκε από τους υποστηρικτές του, απήλθε και επέστρεψε. «Δεν πρόκειται να πάρω μέρος στο Συνέδριο μέχρι να μπει ο κάθε εκλεγμένος σύνεδρος», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Είναι μία ώρα από την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου και ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι Σύνεδροι, ... Περισσότερα To άρθρο Νέο «χτύπημα» Κασσελάκη - «Δεν ξέρω αν και πότε θα αρχίσει το Συνέδριο, η κατάσταση είναι ντροπιαστική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ζελένσκι και σε ανοιχτή ακρόαση ο Μασκ - «Χαιρέτησαν ο ένας τον άλλο»

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ανεξαρτητοποιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Πέτρος Παππάς και Ραλλία Χρηστίδου

Η στιγμή που ο Ευάγγελος Αντώναρος πιάνει άντρα από τον λαιμό στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - «Μη μου απαγορεύεις να βγω»

Νίκος Παππάς κατά Κασσελάκη και Kasselistas: Οι τραμπούκοι ματαιοπονούν, έχουμε αντοχές

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός live: Ημίχρονο με προβάδισμα για τους Πειραιώτες