Zουγανέλης: «Δεν άφηναν έναν καταπληκτικό μουσικό να παίξει σε εκπομπή μου, επειδή είχε μία θηλυπρέπεια»

19:48 - 08/11/2024

Στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κώστας Τουρνάς, με αφορμή τη νέα σκηνική τους συνεργασία. Ανάμεσα σε άλλα, ο πρώτος καλλιτέχνης θυμήθηκε την εποχή που συνεργαζόταν και ο ίδιος με τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία θέλοντας να επισημάνει πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές από τότε. «Mην τον παίξεις αυτόν, είναι ομοφυλόφιλος… έλεγαν και τότε δεν υπήρχε ομοφοβικότητα» περιγράφει ο γνωστός καλλιτέχνης. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξομολογήθηκε αρχικά πως «υπήρξα υπάλληλος της ΕΡΤ, ένα σχολείο από το οποίο μου έμειναν τα περισσότερα καλά, κυρίως στη ραδιοφωνία. Είχαμε τη Σοφία Μιχαλίτση τότε στο ραδιόφωνο, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν άφησαν μουσικό μου να παίξει σε παιδική εκπομπή επειδή ήταν θηλυπρεπής

Και τότε δεν υπήρχε ομοφοβικότητα, υπήρχε ομοεπιθετικότητα, συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Ανεξαρτητοποιούνται Αυλωνίτης και Πέτρος Παππάς – Τρεις ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάψει να είναι αξιωματική αντιπολίτευση

Μεταφορά ασθενούς με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Ψηφίστηκε το προεδρείο – Δεν θα συζητηθεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη

Πιερρακάκης: Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων παράγει έργο πολιτισμού, καινοτομίας και συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη

Από Δευτέρα χειμώνας: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Άναψαν τα αίματα, σπρωξίματα μεταξύ Συνέδρων και ασφάλειας – «Σε μισή ώρα ξεκινάμε» λέει η πλειοψηφία