Αμαλιάδα: «Θεωρώ την κόρη μου δολοφόνο» λέει η μητέρα της Ειρήνης

17:00 - 08/11/2024

Αμαλιάδα: Ραγδαίες είναι οι νέες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Αμαλιάδας και τα πέντε νεκρά βρέφη στο κοντινό περιβάλλον της Ειρήνης Μουρτζούκου. Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου «σπάει» την σιωπή της στο «Live News» και αποκαλύπτει στοιχεία που μπορούν να επιβαρύνουν την κόρη της, όσον αφορά τον θάνατο των παιδιών. Συγκεκριμένα, η μητέρα της 24χρονης […] Το άρθρο Αμαλιάδα: «Θεωρώ την κόρη μου δολοφόνο» λέει η μητέρα της Ειρήνης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμαλιάδα: "Θεωρώ την κόρη μου δολοφόνο, έχω επιβαρυντικά μηνύματα", "βόμβες" από την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου (Βίντεο)

Όταν η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου ρώτησε την κόρη της αν έκανε κακό στα παιδιά, η ίδια να απάντησε "ο,τι θέλω θα κάνω"

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Grammy 2024: Η Μπιγιονσέ ξαναέσπασε ρεκόρ – Όλες οι υποψηφιότητες

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρό ροκ στο μπουζουξίδικο – Ο Κασσελάκης δεν μπαίνει μέσα αν δεν μπουν όλοι όσοι είναι απέξω

ΕΛΑΣ: Αυτοί είναι οι 3 συλληφθέντες για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πλήθος κόσμου έξω από το μπουζουξίδικο – «Στέφανε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα» φωνάζουν οι Kasselistas – Ο κακός χαμός με τη διαπίστευση Κασσελάκη

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε, απόψε 8 /11; – Οι απαγωγείς επιτρέπουν στον Μάνο να ακούσει τον Ισίδωρο! [βίντεο]

Χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας – Τι ζητούν οι επιχειρήσεις