Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους

12:17 - 08/11/2024

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε ο Ηλίας Σκουλάς για το Breakfast@star και κατέγραψε την πρώτη της αντίδραση για όσα είπε πρόσφατα […] The post Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους για τη σχέση τους

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο Ηλίας Σκουλάς συνάντησαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου για πρώτη φορά To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους για τη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ο Χρήστος Μάστορας πέρασε από οντισιόν, δεν του είπαν “έλα και παίξε”»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ακόμα κι αν δεν έχω δουλειά και λεφτά, είμαι ευτυχισμένος»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την προσωπική του ζωή: «Οτιδήποτε υγιές με απωθούσε, οτιδήποτε νοσηρό με καταγοήτευε»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστώ με έναν τράπερ, να τραπάρω κι εγώ»

Πρεμιέρα απόψε για το Secret Song

Αφροδίτη Γραμμέλη – Άρια Καλύβα: Μεγάλη ένταση στο πλατό του «Πρωινό» κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος