Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω “πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς”»

11:46 - 08/11/2024

Σε μία αναφορά στους γιατρούς και το σπουδαίο έργο τους έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω “πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς»

Το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έκανε μια αναφορά στους γιατρούς και στο σπουδαίο τους έργο. Όπως είπε η παρουσιάστρια, είναι σε μία φάση ζωής που σκέφτεται πόσο λίγοι είμαστε όλοι οι υπόλοιποι μπροστά στα όσα προσφέρουν οι επιστήμονες της ιατρικής. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς»

Μία αναφορά στο σπουδαίο έργο των γιατρών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ρούλα Ρέβη: Η άγνωστη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της – «Ο γιατρός μας είπε ότι έχουμε 2 κορίτσια, ο Αποστόλης επέμενε»

Δημήτρης Φιλιππίδης: Η αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Victoria Beckham: Mε την κόρη της Harper είναι (ξεκάθαρα) το απόλυτο fashion ντουέτο!

Layering: Πως θα είσαι προετοιμασμένη για όλες τις καιρικές συνθήκες με ένα μόνο look!

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν κατάλαβα γιατί στη σάτιρα πρέπει να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους»

Bella Hadid: Θα σε πείσει να κόψεις τα μαλλιά σου σε αφέλειες