Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω “πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς”»
11:46 - 08/11/2024
Σε μία αναφορά στους γιατρούς και το σπουδαίο έργο τους έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα»
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω “πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς»
Το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της έκανε μια αναφορά στους γιατρούς και στο σπουδαίο τους έργο. Όπως είπε η παρουσιάστρια, είναι σε μία φάση ζωής που σκέφτεται πόσο λίγοι είμαστε όλοι οι υπόλοιποι μπροστά στα όσα προσφέρουν οι επιστήμονες της ιατρικής. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς»
Μία αναφορά στο σπουδαίο έργο των γιατρών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr