Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Περίμενα περισσότερα αρνητικά σχόλια για το πώς τραγουδάω στο κέντρο»

10:37 - 08/11/2024

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και μιλάει για τις αντιδράσεις ορισμένων, στο θέαμα που παρουσίασε. Σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου του 2024. Το γνωστό μοντέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» και ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Περίμενα περισσότερα αρνητικά σχόλια για το πώς τραγουδάω στο κέντρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας