Κατερίνα Στικούδη: «Μου έλεγαν να τρώω μόνο τσίχλες και δίαιτες που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω»

09:46 - 08/11/2024

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τη μόδα και το σκληρό της ξεκίνημα στο χώρο. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε δυσκολίες, που δεν έχουν φύγει από το μυαλό της. Η Κατερίνα Στικούδη περπάτησε χθες βράδυ (07-11-2024) στο fashion walk της Kathy Heyndels, στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: «Μου έλεγαν να τρώω μόνο τσίχλες και δίαιτες που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κατερίνα Κακοσαίου: Ήμουν σαν αγγούρι στη σκηνή, είχα γυρίσει τη μισή πλάτη στον κόσμο

Παναθηναϊκός – Athens Kallithea 1-0 Τελικό: Ο Γερεμέγεφ χάρισε τη νίκη στους «πράσινους»

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Ένοχος ο οδηγός αυτοκινήτου που σκότωσε το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Razastarr

Η Ιβάνκα Τραμπ μένει έξω από τον Λευκό Οίκο – Η απόφαση της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ να γυρίσει σελίδα

Ο Τραμπ επέλεξε για επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου ανώτερο στέλεχος εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων

Μαγδεμβούργο: Οπαδός διέκοψε την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα – «Η Γερμανία για τους Γερμανούς»