Με μια αγκαλιά λουλούδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη γιορτή της – Δείτε το βίντεο με την έκπληξη των συνεργατών της

08:57 - 08/11/2024

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει σήμερα, 8 Νοεμβρίου, την ονομαστική γιορτή της. Η παρουσιάστρια του Alpha δέχτηκε τις ευχές από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της πρόσφεραν δύο ανθοδέσμες. «Είναι πολύ ωραίο που ξεκινά η μέρα μου με εσάς και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γιορτάζω μόνο εγώ, σήμερα γιορτάζουν πάρα πολλοί» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Με πήρε η μαμά μου και μού είπε “παιδάκι μου σε παίρνω πρώτη πρώτη, αλλά σήμερα με πρόλαβε η Ανθή Βούλγαρη”. Ανθή μου, κι εσύ με το καλό κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Με το καλό το μωρό γιατί με το φουστάνι που έβαλε χθες επιβεβαιώνεται πια η εγκυμοσύνη. Να είναι καλά κι όταν θέλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η Ευρώπη δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένη για να μπορεί να προστατευθεί, σύμφωνα με μελέτη του IISS

7 αποδεδειγμένοι τρόποι για βρείτε την ευτυχία μέσα στο σπίτι σας

Στο Δυρράχιο το πλοίο με επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα – Η αλβανική εισαγγελία έχει αναλάβει την υπόθεση

Ποιες αμυντικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα ολοκληρωθούν επί θητείας Τραμπ

Έρευνα για φορολογική απάτη στο Netflix με έφοδο στα γραφεία του στη Γαλλία και την Ολλανδία

Τι είναι το κίνημα 4B που εξαπλώνεται σε όλο το TikTok μετά τη νίκη του Τραμπ