Φίλιππος Σοφιανός για metoo: «Δεν μίλησαν σοβαροί άνθρωποι, καθένας έβγαινε κι έλεγε το μακρύ και το κοντό του»

08:53 - 08/11/2024

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (6/11) ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά […] The post Φίλιππος Σοφιανός για metoo: «Δεν μίλησαν σοβαροί άνθρωποι, καθένας έβγαινε κι έλεγε το μακρύ και το κοντό του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φίλιππος Σοφιανός: «Το metoo το αντιμετωπίσαμε επιδερμικά, έβγαινε ο καθένας και έλεγε το μακρύ του και το κοντό του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός το βράδυ της Τετάρτης 7/11 στην To άρθρο Φίλιππος Σοφιανός: «Το metoo το αντιμετωπίσαμε επιδερμικά, έβγαινε ο καθένας και έλεγε το μακρύ του και το κοντό του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Λευκός καπνός και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών – Τι θα συμβεί με τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μπήκε στο πλατό χορεύοντας το YMCA στον αέρα – «Κόκκαλο» ο Γιώργος Παπαδάκης

Θανάσης Λάλας: Η αντίδραση και η απάντησή του για τη Χρύσα Ρώπα – «Εγώ δεν είμαι δικαστής των ανθρώπων»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τον νεκρό αδελφό του: «Τον χάσαμε από έναν όγκο στο κεφάλι, ένιωθα ότι φταίω εγώ»

Ανδρέας Καραγιάννης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με απαρνήθηκε ο Βρούτος» – Το καρφί της Κατερίνας Καινούργιου

Τηλεθέαση: Σαρωτική πρωτιά του Live News στην απογευματινή ζώνη