Νανά Παλαιτσάκη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στην τηλεόραση, υπήρχαν άτομα εξαιρετικά κακότροπα»

08:36 - 08/11/2024

Καλεσμένη στην εκπομπή Status βρέθηκε καλεσμένη η Νανά Παλαιτσάκη την Πέμπτη 7/11. Η γνωστή δημοσιογράφος, σε To άρθρο Νανά Παλαιτσάκη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στην τηλεόραση, υπήρχαν άτομα εξαιρετικά κακότροπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νανά Παλαιτσάκη: Βίωσα κακοποιητική συμπεριφορά στην τηλεόραση

Ήταν άνθρωποι, οι οποίοι υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους και οι περισσότεροι έσκυβαν το κεφάλι, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στην τηλεόραση, υπήρχαν άτομα εξαιρετικά κακότροπα»

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Status», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις κακότροπες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στην τηλεόραση. «Φυσικά και βίωσα κακοποιητική συμπεριφορά στην τηλεόραση, όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι συνάδελφοι. Δηλαδή υπήρχαν άτομα τα οποία ήταν εξαιρετικά κακότροπα. Ήταν άνθρωποι οι οποίοι υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους και οι περισσότεροι έσκυβαν το κεφάλι γιατί έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι έπρεπε να γίνει. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, που να μην έχει βιώσει ίντριγκες» σημείωσε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη. «Εδώ το ξέραμε και λέγαμε “όποιος θα φύγει για άδεια, δεν θα βρει την καρέκλα μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με τον 2χρόνο γιο τους για πρώτη φορά σε επίδειξη μόδας – Βίντεο

Jennifer Lopez: Στο Λονδίνο με εμφάνιση που θύμισε ηρωίδα το Αλφρέντ Χίτσκοκ!

Εβελίνα Νικόλιζα για Παπαδημητρίου – Γεροντιδάκη: «Διάβασα για τη σχέση, μακάρι να ισχύει»

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν απαντώ σε αηδίες» – Η πρώτη αντίδραση στις φήμες ότι έκαναν παρέα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «καρφώνει» παρουσιάστρια: «Τη διέταξαν να με βρίσει»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι συγκεκριμένη μερίδα ανδρών που με πλησιάζει, οι λιγότερο φοβισμένοι»