Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου» - H πρώτη εκ βαθέων εξομολόγηση
08:30 - 08/11/2024
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λέει ότι το περασμένο έτος ήταν «ίσως το πιο δύσκολο» στη ζωή του αφότου ο βασιλιάς Κάρολος…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ήταν η δυσκολότερη χρονιάς της ζωής μου
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιέγραψε την περασμένη χρονιά ως «τη δυσκολότερη χρονιά στη ζωή μου» καθώς ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκαν με καρκίνο. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο τέλος της επίσκεψής του στη Νότια Αφρική, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε τη διάγνωση του καρκίνου τόσο του βασιλιά ... Περισσότερα
To άρθρο Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ήταν η δυσκολότερη χρονιάς της ζωής μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠρίγκιπας Ουίλιαμ: Παραδέχτηκε ότι είναι η «δύσκολη χρονιά της ζωής του» – Ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον τον «διέλυσε»
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν μία από τις «δυσκολότερες χρονιές» της ζωής του λόγω του καρκίνου της Κέιτ και του πατέρα του Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έδωσε μια συνέντευξη την τελευταία ημέρα της τετραήμερης επίσκεψής του στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για τους εορτασμούς του Βραβείου Earthshot 2024. Ο Γουίλιαμ μίλησε για […]
Το άρθρο Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Παραδέχτηκε ότι είναι η «δύσκολη χρονιά της ζωής του» – Ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον τον «διέλυσε» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr