Σοκαρισμένος ο πατέρας του 12χρονου που τον έκλεισαν σε φρεάτιο συμμαθητές του – «Δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο»

08:22 - 08/11/2024

Σε κατάσταση σοκ που βρίσκεται ο πατέρας του 12χρονου που τον έκλεισαν σε φρεάτιο συμμαθητές του στη Νέα Ιωνία. «Δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο» επισημαίνει και τονίζει πως έχει ήδη προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης. Μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews «Συνδέσεις» ο πατέρας σημείωσε «θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας, τον κύριο Αλεξανδρή, ο οποίος ενεργοποιήθηκε και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Δεν σπρώχτηκε το παιδί μέσα, παρασύρθηκε με ένα 5ευρω το οποίο του είπαν τα παιδιά τα μεγαλύτερα παιδιά αυτά ότι έπεσε μέσα. Δεν το έσπρωξαν». «Η σχάρα του φρεατίου ήταν ανοιχτή και εισήλθε μέσα καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν στην Αθήνα – Οι τουρκικές και οι ελληνικές θέσεις

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η περασμένη χρονιά ήταν η «δυσκολότερη» της ζωής μου

Ανοίγει το Μητρώο Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ για συμπλήρωση μελών

Οκτώ οσκαρικές ταινίες που θα δεις φέτος στο θέατρο

Η «Mountain Fire» κατακαίει το Λος Άντζελες, πάνω από 100 σπίτια έγιναν παρανάλωμα του πυρός – Συγκλονιστικές εικόνες

Τι ακριβώς κάνει ο προσωπάρχης στον Λευκό Οίκο και γιατί είναι τόσο σημαντικός