Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της και οι ευχές στην Ανθή Βούλγαρη

08:08 - 08/11/2024

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πλατό του Happy Day γέμισε με γλυκές λιχουδιές. Η […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της και οι ευχές στην Ανθή Βούλγαρη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της στο Happy Day για τη γιορτή της

Την ονομαστική γιορτή της έχει σήμερα Παρασκευή 8/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και από το πρωί δέχτηκε τις πρώτες ευχές και εκπλήξεις από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της χάρισαν δύο όμορφες ανθοδέσμες. «Είναι πολύ ωραίο που ξεκινά η μέρα μου με εσάς και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Σήμερα γιορτάζουν πάρα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της στο Happy Day για την ονομαστική γιορτή της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς έχει την ονομαστική γιορτή της. Από To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της στο Happy Day για την ονομαστική γιορτή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ανδρέας Καραγιάννης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Με απαρνήθηκε ο Βρούτος» – Το καρφί της Κατερίνας Καινούργιου

Τηλεθέαση: Σαρωτική πρωτιά του Live News στην απογευματινή ζώνη

Μίλτος Μακρίδης: «Μου είναι δύσκολο να κάνω ένα παιδί και να σκεφτώ ότι θα είμαι ηλικιακά ο παππούς του»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει δύσκολα τελευταία, όντως μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία»

Τηλεθέαση: Με 20αρια στο δυναμικό κοινό συνεχίζει το Happy Day

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκαθαρίζει: «Ο Ίαν δεν έχει αφήσει κάποια έγκυο, ούτε έφαγα κέρατο από τον Χατζηαγγελάκη»