Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της και οι ευχές στην Ανθή Βούλγαρη
08:08 - 08/11/2024
Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πλατό του Happy Day γέμισε με γλυκές λιχουδιές. Η […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της και οι ευχές στην Ανθή Βούλγαρη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της στο Happy Day για τη γιορτή της
Την ονομαστική γιορτή της έχει σήμερα Παρασκευή 8/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και από το πρωί δέχτηκε τις πρώτες ευχές και εκπλήξεις από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της χάρισαν δύο όμορφες ανθοδέσμες. «Είναι πολύ ωραίο που ξεκινά η μέρα μου με εσάς και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Σήμερα γιορτάζουν πάρα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της στο Happy Day για την ονομαστική γιορτή της
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς έχει την ονομαστική γιορτή της. Από
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της στο Happy Day για την ονομαστική γιορτή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr