Νέα Ιωνία: «Δε θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο – Έχω κάνει μήνυση» λέει ο πατέρας του 12χρονου 

08:00 - 08/11/2024

Νέα Ιωνία: Στην ΕΡΤ και στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» μίλησε ο πατέρας του 12χρονου παιδιού το οποίο καταγγέλλει 14χρονο συμμαθητή του ότι τον εγκλώβισε σε φρεάτιο σχολείου. Όπως είπε ο πατέρας «θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας, τον κύριο Αλεξανδρή, ο οποίος ενεργοποιήθηκε και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. […] Το άρθρο Νέα Ιωνία: «Δε θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο – Έχω κάνει μήνυση» λέει ο πατέρας του 12χρονου  εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν από το σχολείο» – Τι λέει ο πατέρας του 12χρονου που εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο

Στην υποβολή μήνυσης προχωρήσει ο πατέρας του 12χρονου που τον έκλεισαν σε φρεάτιο συμμαθητές του στη Νέα Ιωνία.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 50χρονου που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Άρχισαν τα όργανα στις ΗΠΑ: Αφροαμερικανοί λαμβάνουν ρατσιστικά μηνύματα – «Πηγαίντε στις φυτείες να μαζέψετε βαμβάκι»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Συντάξεις: Νέα δικαστική απόφαση πληρώνει αναδρομικά [έγγραφα-ντοκουμέντα]

ΗΠΑ: Πάνω από εκατό σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες στο Λος Άντζελες – Άγνωστη η αιτία της φωτιάς

Αττική: «Έρχονται» 388 κάμερες σε κεντρικούς δρόμους – Τα σημεία που θα τοποθετηθούν

Athens Fashion Week: Tο… παρ’ ολίγον ατύχημα στην πασαρέλα της Κάτιας Ταραμπάνκο [βίντεο]